sunnuntai 9. marraskuuta 2008

porsaanlihasuikale-peruna pata

Perunoita (ruokailijoiden määrän mukaan)
400 g porsaanliha suikaleita
porkkanoita
Lanttua

Ruskista porsaanliha pannulla,lisää suola,maustepippuri,sipulia joukkoon.
Paista porsasliha suikaleet uunissa noin 200 C asteessa noin 1h 30-2h.

Kun porsasliha suikaleet ovat paistuneet,niin keitä perunoita kasarissa
melko kypsäksi,laita suolaa perunoihin ja anna perunoiden kiehua jonkun aikaa
ja lisää porkkanaa ja lanttua ja anna niiden kypsyä perunoiden kanssa.
Lisää paistetut porsaanlihasuikaleet kasariin perunoiden sekaan ja anna kiehua
noin 20 minuuttia ja lisää lopuksi kasvisliemi puolikas kuutio,
anna sen kiehua vielä noin 5 minuuttia.

Tarjoa porsassuikale pataa ruisleivän,juuston ja kurkkua.

Porsassuikale pata on helppo valmistaa,suurin valmistus on porsaanlihan kypsentä-
misessä mutta itse porsaslihasuikale pata on nopea valmistaa ja on erittäin hyvää,
meillä on siitä kovasti tykätty:)

Ei kommentteja: