torstai 28. tammikuuta 2010


MAKKARAVUOKA

8-10 Perunaa
Makkaraa,hiillosmakkara tai Atrilli
Keittojuureksia;porkkanaa,lanttua
1 dl vettä
1/2 dl maitoa tai kermaa
1 tl suolaa
sipulia
Ripaus juustoraastetta

Kuori perunat ja leikkaa ne siivuiksi.Laita uunivuokaan ja pane perunoiden päälle
suolaa ja sipulia perunoiden sekaan ja lisää myös keittojuurekset.
Paloittele makkara ja ruskista ne paistinpannussa ja laita ne perunoiden sekaan.

Laita vettä vuoan pohjalle niin ruoka ei pala uunissa paistuessaan,ripottele päälle
juustoraastetta ja halutessaan voit laittaa maitoa tai ruokakermaa.

Paista 200C:ssa 1 tunti

Siitä tuli oikein hyvää ja voi lämmittää vielä seuraavana päivänä.

2 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Toihan onkin hyvä ulkoiluilman ruoka.
Voi jättää ruuan uuniin, ja kun tulee kotiin, saakin syödä vattansa täyteeen!

pirren omat jutut ja käsityöt kirjoitti...

Se on aika helppo valmistaa ja voi huoletta jättää ruuan uuniin kypsymään.
Siitä tuli hyvää ja mieskin tykkäsi:)