maanantai 14. marraskuuta 2011


On ollut niin hämärää ja pimeitä päiviä ja aurinkoa ei ole näkynyt,tänään iltapäivällä aurinko alkoi paistamaan ja se tuntui kyllä mukavalta kun oli valoisampaa pimeyden jälkeen.

lauantai 12. marraskuuta 2011

keskiviikko 9. marraskuuta 2011



Tänä päivänä oli sumuinen päivä,otin muutaman kuvan.

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

JÄNNITTÄVÄ LOMAMATKA

Oli kaunis aurinkoinen päivä,minä ja mieheni olimme pakanneet matkalaukut.Me aioimme
lähteä Amerikkaan Floridaan lentämällä lentokoneella.
Niinpä menimme lentokoneeseen ja lähtöselvityksen jälkeen nousimme lentokoneeseen,lento kesti monta tuntia.

Sitten lentokone laskeutui ja saimme poistua koneesta ja saapumis selvityksen jälkeen pääsimme jatkamaan matkaa bussilla hotelliin,minne matkustajat vietiin.
Tulimme lentokentän bussilla hotelliin ja menimme sisään mutta yllätyin kovasti kun me tulimmekin kouluun jossa oli monta luokkahuonetta ja ihmisiä oli paljon kaikissaluokkahuoneissa.Minä hätäännyin minne me ollaan jouduttu ja mitä me tehdään.Yhtäkkiä mies tuli meidän luoksemme ja hän viittoili kädellään meitä istumaan ja niin me löysimme vapaat tuolit ja istuimme niille.
Huomasin että seinällä oli iso taulu ja sinne oli kirjoitettu jotain englannnin kielellä ja huomasin että siinä luki: welcome!
Sama mies meni taulun eteen ja hän otti karttakepin ja hän alkoi sillä osoittaa taulua ja sitten huomasin lisää kirjoitusta,ne oli outoja merkkejä ja yhtäkkiä alkoi
kuulua puhetta ympäriltä ja kaikki ihmiset puhuivat yhteen ääneen.Minä ja mieheni
katsoimme toisiamme ihmetellen mitä tämä on ja miten me olemme joutuneet sinne kouluun.
Minua alkoi pelottamaan kun ihmiset alkoivat katsomaan minua ja miestäni ja he osoittelivat sormilla vihaisesti minä en saanut sanaa suustani ja sitten minä sain
jostain voimaa ja nykäisin miestäni ja sanoin että nyt lähdetään ja me nousimme nopeasti tuolilta ja juoksimme luokkahuoneesta ja joku mies lähti juoksemaan perään ja minä huomasin oven ja nykäisin ovea ja se aukesi,me juoksimme sinne piiloon.
Kun olimme piilossa niin huomasin että se oli siivouskomero,kuuntelimme hiljaa että kuuluiko ääniä ja avasin oven hiljaa ja huomasin että siellä koulussa ei ollut ketään ja sitten me lähdimme nopeasti pois koululta.
Me pääsimme hotelliin joka oli 5 minuutin matkan päässä koululta.
Se oli jännä lentomatka Floridaan.