sunnuntai 24. elokuuta 2014

Omena-Sipuli Maksakastike ( Ruokailijoiden määrän mukaan) Naudan Maksaa Omenaa sipuli suolaa öljyä tai oivariinia paistamiseen Laita teräskattilaan vettä muutama desi ja laita maksaviipaleet kiehuvaan veteen ja anna maksaviipaleiden kypsyä. Leikkaa omena ja sipuli ja laita ne paistinpannulle hautumaan. Halutessasi voit mausta suolalla,mustapippuri(jauhettu)ja fariinisokerilla. Minä en laittanut mausteita ollenkaan omena-sipuli höystöön,koska se oli mielestäni hyvää sellaisenaan. Kun maksaviipaleet on valmiit,tee kastike maksalle. Maksakastie (Ruokailijoiden määrän mukaan) Puolikarkeita vehnäjauhoja oivariinia suolaa Ruokakermaa Tee ruskea kastike,mausta suolalla,lisää hieman ruokakermaa sekaan ja sekoita kastike hyvin. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa,laita omena-sipuli höystö maksan päälle, on tosi hyvää. Se on helppo valmistaa.

perjantai 22. elokuuta 2014

Marja-aronia myös kypsyy,mutta sitä ei voi vielä syödä. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.
Pihlajanmarjat alkaa olla kohta punaiset. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

tiistai 19. elokuuta 2014

onni on
uskaltaa elää ja nauttia
yksinkertaisista asioista.