80 g Voita
1/2 dl Sokeria
1 Kananmuna
1/2 dl Maitoa
4 dl Puolikarkeita vehnäjauhoja
1 tl Leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokeri,lisää muna ja maito. Sekoita ne hyvin ja lisää kuiva jauhosos taikinaan
sekoita ne hyvin.
Levitä taikina voidelultaan piirakkavuokaan.
Tee täyte.
Täyte:
Maitorahkaa
Sokeria (Laita sokeria maitorahkaan parhaaksi katsomalla tavalla)
Vispi tai kuohukermaa
2 Kananmunaa
1 tl Vanilliinisokeri
Sitruunanmehua
Sekiita täytten aineet ja lisää sitruunanmehu.
Kaada täyte taikinapohjanpäälle.
Paista 225C 30 - 40 minuuttia.
Minulla rahkapiirakan paistaminen kesti 30 minuuttia. Mutta se riippuu uunista.
Leivoin rahkapiirakkaa pääsiäiseksi ja siitä tuli hyvää.
Nam!
VastaaPoistaRahkapiirakka on niin hyvää!
Mukavaa illan jatkoa!
Minäkin äsken rahkapiirakn ainekset laitoin kauppalappuuni:) Ei isommin mitään pääsiäisvalmisteluja ole tehty, eikä leivottukaan vielä, mutta jos rahkapiirakka sentään tulisi jossain vaiheessa tehtyä. Siunattua pääsiäisaikaa sinne!
VastaaPoistaSari: Rahkapiirakka on tosi hyvää.
VastaaPoistaHyvää torstaipäivää sinulle.
Metsäntyttö: Olen tehnyt pieniä valmisteluja pääsiäiseen,ajattelin tehdä myös
VastaaPoistatäytekakun pääsiäiseksi.
Hyvää ja siunattua pääsiäisaikaa myös sinulle!
Rahkapiirakan ohjeesi on varmaan tosi hyvä, pitääkin sitä kokeilla joskus.
VastaaPoistaMä teinkin tälläkertaa rahakapiirakan ihan tavalliseen pullataiinaan.
Rahkapiirakka oli tosi hyvää. Tavalliseen pullataikinaan
VastaaPoistatehty rahkapiirakka on myös hyvää.