tiistai 10. maaliskuuta 2020

Kaalikeittoa





Kaalikeitto  ( Ruokailija määrän mukaan ja mausteet oman maun mukaan)

Keräkaali 
  Leikkaa kaaöi suikaleiksi.

Keitä silputtu kaali vedessä,suolaa.
Keitä silputtu kaali niin kauan kunnes kaali on kypsää.

Jauhelihaa
Suolaa
ripaus maustepippuria.

Ruskista jauheliha ja lisää suola ja mauste.

Kun keitetty kaali on puoli kypsää niin kaada jauheliha keitetyn kaalin 
sekaan ja anna kiehua muutamia minuutteja.

Kasvisliemi kuution vajaa puolikas kaalikeiton sekaan ja anna vielä liehua 
n. kaksi minuuttia. 

Lisäksi tarjolla ruisleipää ja juustoa.

Siitä tuli hyvää. Ai että


4 kommenttia:

  1. Aa että... oli varmasti hyvää! Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kaalikeittosi on varmasti hyvää, minä teen sen vain erilailla.

    VastaaPoista
  3. Se oli tosi hyvää. Kiitos Satu,samoin hyvää viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Se oli hyvää. Kaalikeittoohjeita on pajon ja erilaisia:)

    VastaaPoista