sunnuntai 5. toukokuuta 2013
Jauheliha lasange
Lasange
Täysjyvä lasangelevyjä
400 g Naudan jauhelihaa
suolaa
Rouhittua maustapippuria
Sipulia
Ruskista jauheliha ja lisää mausteet ja sipuli.
Kastike lasangeen
Tomaattimurskaa
1-2 dl Maitoa
1-2rkl rasvaa
vehnäjauhoja
suolaa maun mukaan
ripaus valkopippuria rouhittuna
Minä tein kastikkeen paistinpannulla,kaada maito paistinpannulle
anna sen kiehahtaa ja lisää vehnäjauhot ja anna kiehahtaa ja lisää
suola ja mauste maitokastikkeeseen ja lisää halutessasi sulatettua rasvaa.
Lisää lopuksi tomaattimurskaa noin puoli ruokalusikallista.
Lado lasangelevyt paistovuokaan ja lisää jauheliha ja kastike lasangelevyjen päälle ja lisää lopuksi juustoraaste lasangen päälle,
paista 200 C 45 minuuttia.
Tarjoa lasangen kanssa salaattia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Onpa hyvän näköistä lasagnea, nam!
Kiitos,siitä tuli tosi hyvää.
Lähetä kommentti