sunnuntai 18. elokuuta 2013
Hunajamarinoitu broilerinfilee ja omenainen kastike
400 g Hunajamarinoitua broilerinfilettä
Hunajamarinoitu broilerinfilee on valmiiksi leikattu palasiksi, kypsennä se paistinpannulla kannen alla
noin 2-3 tuntia.
Keitä riisiä hunajamarinoidun broilerinfileen kypsyessä,riisiä 1-2 dl tai ruokailijaa kohti
Omenaien kastike
voita tai oivariinia
vehnäjauhoja
vettä
Ruokakermaa
sipulikuutioita
Omenakuutiot
Laita rasvaa paistinpannulle,älä anna rasvan ruskistua,lisää vehnäjauhoja ja hämmennä sitä ja lisää vettä
ja anna kastikkeen jäädä vaaleaksi,lisää suola ja sipulikuutiot ja hämmennä vähän aikaa ja lisää kanaliemikuutio halutessasi.
Minä lisäsin kastikkeeseen hunajamarinoidun broilerifileen lientä kastikkeeseen ja siitä tuli hyvää.
Lisää kastikkeeseen ruokakermaa ja hämmennä sitä ja lopuksi omenakuutioita.
Tarjoa riisin ja hunajamarinoidun broilerinfileen ja kastikkeen kanssa ja voit halutessasi tehdä vihersalaatin.
Riisn ja kastikkeen valmistus voi tehdä ruokailijamäärän mukaan.
Minun mielestäni siitä tuli hyvää.
Minulla ei tullut otettua kuvaa siitä ruuasta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti