sunnuntai 24. elokuuta 2014
Omena-Sipuli Maksakastike ( Ruokailijoiden määrän mukaan)
Naudan Maksaa
Omenaa
sipuli
suolaa
öljyä tai oivariinia paistamiseen
Laita teräskattilaan vettä muutama desi ja laita maksaviipaleet kiehuvaan veteen
ja anna maksaviipaleiden kypsyä.
Leikkaa omena ja sipuli ja laita ne paistinpannulle hautumaan.
Halutessasi voit mausta suolalla,mustapippuri(jauhettu)ja fariinisokerilla.
Minä en laittanut mausteita ollenkaan omena-sipuli höystöön,koska se oli
mielestäni hyvää sellaisenaan.
Kun maksaviipaleet on valmiit,tee kastike maksalle.
Maksakastie (Ruokailijoiden määrän mukaan)
Puolikarkeita vehnäjauhoja
oivariinia
suolaa
Ruokakermaa
Tee ruskea kastike,mausta suolalla,lisää hieman ruokakermaa sekaan ja sekoita
kastike hyvin.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa,laita omena-sipuli höystö maksan päälle,
on tosi hyvää.
Se on helppo valmistaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti