sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Tonnikala lasagne

Myllynparas lasagnelevyt     (Ruokailija näärän mukaan)
Rainbow vaalea tonnikalapaloja
Sipulia
Tomaattimurskaa

Laita rasvaa paistinpannuun tonnikalapalat ja lisää myös tomaattimurskaa ja sipulia voi lisätä halutessasi.Sekoita kevyesti tonnikala palat ja muut aineet paistinpannulla niin ne lämpiää,noin 1 minuutti.


Valkokastike

2 rkl voita
0,5 dl Myllynparas puolikarkeita vehnäjauhoja
3 dl maitoa
1/2 tl suolaa
Ripaus mustapippuria
Juustoraastetta tai tavallinen juusto käy paloiteltuna

Laita kattilaan voita ja anna se sulaa ja lisää vehnäjauhot ja sekoita,älä anna rasvan ruskistua.
Lisää maitoa ja hämmennä ne ja lisää suola ja mustapippuria.
Lisää joukkoon juustoraastetta ja sekoita valkokastiketta ja siirrä levyltä pois.

Laita lasagnelevyt paistovuokaan ensimmäinen kerros,lisää tonnikala seos ja ja päälle valkokastiketta
ja toiseen kerrokseen lasagnelevyjä ja sitten taas tonnikalaseos ja taas kaada valkokastike
ja jatka samalla tavalla.

Paista 200C:ssa 40 minuuttia. Minä otin lasagnen pois uunista ja laitoin foliota paistovuokaan ja kannen
päälle ja laitoin lasagnen takaisin uuniin.Minä sammutin uunin ja sitten laitoin lasagnen takaisin uuniin
foliolla peitettynä ja annoin sen olla uunissa puolitoista tuntia ja siitä tuli erittäin hyvää ja lasagne oli
mehevää.

Tarjoa vihersalaatin kanssa.

 



Ei kommentteja: