Minä tein kesän ensimmäisen raparperipiirakan ja siitä tuli hyvää. Laitan ohjeen blogiini.
Pohja
1 Muna
1 dl Sokeria
75 g Voita
3dl Vehnäjauhoja
1 tl Leivinjauhetta.
Täyte
Raparperia (Laita rapaperia oman harkinnan mukaan täytteeksi)
Sokeria rapaperin päälle
Tee taikina,kananmuna ja sokeri vatkataan hyvin,lisää sulatettu rasva
ja vatkaa ne hyvin.
Lisää taikinaan vehnäjauho-leivinjauho seos ja vatkaa ne hyvin.
Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.
Kuori ja paloittele raparperit,voit halutessasi keittää raparperit.
Lisää raparperit taikinapohjan päälle.
Paista 175 C asteessa 30-35 minuuttia.
Anna hieman jäähtyä ja tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.
Raparperista tuli todella hyvää.
6 kommenttia:
Raparperi ja vaniljakastike on tosi hyvä yhdistelmä.
Niin on. Se sopii hyvin yhteen ja on herkullista:)
Nam! Raparperipiirakkaa!
Kivaa sunnuntaita!
Kiitos,se oli tosi hyvää:)
Kivaa sunnuntaita myös sinulle!
Raparperit ovat nyt ajankohtaisia. Söin tänään ensimmäiset raparperit piirakan muodossa vanhemmillani. Äiti on ahkera leipoja.
Raparperit on nyt ajankohtaisia ja niistä voi leipoa piirakkaa
ja voi tehdä monenlaisia herkkuja.
Lähetä kommentti