keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Helppo Makkaravuoka


                 Perunoita                (Ruokailijamäärän mukaan)
      1/2 tl   Suolaa
                  Sipulia   oman harkinnan mukaan
     Ripaus  Mustapippuria
                   Makkara    Grilli hiillosmakkaraa tai Atrilli
                   Tomaattikastike   itsetehty  tai tomaatimurskaa
                    Juustoraastetta tai mitä jääkaapista löytyy
                    Ruokakermaa
         1/2      Kasviliemikuutio

     Kuori perunat ja laita ne paistovuokaan,lisää suola ja sipulia ja mauste,sekoita ne keskenään.
     Lisää tomaatti perunoiden joukkoon.
     Kuori makkara ja viipaloi se ja paista viipaloidut makkarat paistinpannulla muutaman minuutin
     ajan ja kaada se perunoiden joukkoon paistovuokaan ja sekoita ne keskenään.
     Kasvilemi kuutio lisää kiehuvaan veteen ja kaada makkaravuoan päälle ja lisää juusto,kaada
     juustoraasteen pääle loraus ruokaermaa niin siitä tulee maukasta.

     Paista 200C:ssa niin kauan kun perunat ovat pehmeitä.
     Voit halutessasi tarjoilla salaatin kanssa.
     Makkaravuoka oli hyvää ja herkullista.
     Se on helppoa arkiruokaa.

     Tomaattikastikkeen tein itse:

            Suomalaista tomaattia
          Ripaus   suolaa
          Ripaus sokeria
                       Vettä

Laita vesi kiehumaan ja viipaloi tomaatit ja laita ne kiehuvaan veteen.
Lisää Suola ja sokeri veteen ja anna kiehua 1 tunti,tomaattikastike kannattaa valmistaa ennen
makkaravuoan valmista.


     

2 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Kiva, kun kävit blogissani vierailulla!
Herkullinen makkaravuoka ohje!
Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

pirren omat jutut ja käsityöt kirjoitti...

Kiitos,se oli tosi herkullinen makkaravuoka.
Mukavaa viikonloppua myös sinulle!