keskiviikko 19. lokakuuta 2016
Helppo Makkaravuoka
Perunoita (Ruokailijamäärän mukaan)
1/2 tl Suolaa
Sipulia oman harkinnan mukaan
Ripaus Mustapippuria
Makkara Grilli hiillosmakkaraa tai Atrilli
Tomaattikastike itsetehty tai tomaatimurskaa
Juustoraastetta tai mitä jääkaapista löytyy
Ruokakermaa
1/2 Kasviliemikuutio
Kuori perunat ja laita ne paistovuokaan,lisää suola ja sipulia ja mauste,sekoita ne keskenään.
Lisää tomaatti perunoiden joukkoon.
Kuori makkara ja viipaloi se ja paista viipaloidut makkarat paistinpannulla muutaman minuutin
ajan ja kaada se perunoiden joukkoon paistovuokaan ja sekoita ne keskenään.
Kasvilemi kuutio lisää kiehuvaan veteen ja kaada makkaravuoan päälle ja lisää juusto,kaada
juustoraasteen pääle loraus ruokaermaa niin siitä tulee maukasta.
Paista 200C:ssa niin kauan kun perunat ovat pehmeitä.
Voit halutessasi tarjoilla salaatin kanssa.
Makkaravuoka oli hyvää ja herkullista.
Se on helppoa arkiruokaa.
Tomaattikastikkeen tein itse:
Suomalaista tomaattia
Ripaus suolaa
Ripaus sokeria
Vettä
Laita vesi kiehumaan ja viipaloi tomaatit ja laita ne kiehuvaan veteen.
Lisää Suola ja sokeri veteen ja anna kiehua 1 tunti,tomaattikastike kannattaa valmistaa ennen
makkaravuoan valmista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Kiva, kun kävit blogissani vierailulla!
Herkullinen makkaravuoka ohje!
Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!
Kiitos,se oli tosi herkullinen makkaravuoka.
Mukavaa viikonloppua myös sinulle!
Lähetä kommentti